torstai 19. joulukuuta 2013

 
 
RANSKALAINEN JOULUHALKO
 
 
 
 
Vatkaa munat ja sokeri kovaksi, valkeaksi vaahdoksi.

 
 
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinavaahdon joukkoon.
 .
 
Levitä taikina pellille.

 
Paista 225 asteessa keskitasossa 5-10 minuuttia.

 
 
Valmista täyte:
hienonna rommirusinat ja vaahdota kerma.
sekoita keskenään rusinat, tuorejuusto, sokeri ja suklaarouhe.

 
Yhdistä kerman kanssa.

 
Kumoa kypsä pohja sokeriroidulle leivinpaperille.

 
 
Levitä täyte pohjalle ja kääri rullaksi.

 
Levitä kuorrutetta halonpäälle ja koristele haarukan kanssa näyttämään kaarnalta ja
siivilöi pinnalle kaakaojauhetta.

 
s'il vous plaît!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti