maanantai 2. huhtikuuta 2018

Ysiluokkalaisten omia aterioita on tahkottu kuukauden päivät

Ysiluokkalaisten omat ateriat ovat olleet toinen toistaan herkullisempia.
Joku hyödynsi vaikkapa kaupan valikoimista valmiita hampurilaissämpylöitä.

Joku toinen ehti 60 minuutissa valmistaa koko aterian jälkiruokamuffineineen kaikkineen.
Rajoituksia raaka-aineiden suhteen oli melko vähän. Aikaisemmat ateriasuunnittelutehtävät ovat sisältäneet huomattavasti enemmän rajoituksia. Budjetti oli ehkä suurin oppilaiden luovuutta rajoittava tekijä. 

Vertaisarviointi on ollut tärkeässä roolissa omien aterioiden toteutuksissa. Oppilaat ovat osoittautuneet taitaviksi toistensa töiden arvioijiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti